Ønsker du at købe – et gammelt hus eller et nyt hus?

Lad os tegne en balance mellem fordele og ulemper ved det gamle hus og de nye huse.

Moderne nye huse er generelt designet til at bruge rummet mere effektivt og give flere faciliteter såsom badeværelser, køkkenrum mv i forhold til de gamle huse. De er designet til det moderne moderne liv og har tilstrækkelig mulighed for moderne gadgets som telefoner, computere osv. I hele huset. Moderne arkitektur og udstyr såsom opvarmning / ventilation mm er mere energieffektive, hvilket resulterer i lavere energiregninger. Da de i almindelighed er en del af et stort boligkompleks, vil de have adgang til svømmebassiner, golfbaner, klubber osv. Det er helt klart, at de vil have meget små reparations- og vedligeholdelsesudgifter i nogle år. Under alle omstændigheder er nye huse generelt dækket af et års garanti.

Nye huse er bygget i mindre udviklede områder, og at være en del af en boligkompleks vil ikke have nogen “karakter“; Alle huse vil være næsten identiske. I et sådant boligkompleks kan du ikke være meget sikker på den type kvarter, du vil have. Der vil være begrænsninger på renoveringer og ændringer, du måtte ønske at lave. Nye huse er generelt dyrere på grund af stigende jordomkostninger og lønomkostninger. Selv om reparations- og vedligeholdelsesudgifterne bliver mindre, skal du muligvis betale fællesforetagendets tilknytningsgebyrer.

Gamle huse (vi taler ikke om “gamle” huse) ligger generelt i veludviklede kvarterer med skoler, banker, markedspladser, underholdningscentre i nærheden. Kvarteret er allerede boende i. Gamle huse, omkring 15 år gamle, var generelt hvad vi kan betegne som “enfamiliehuse“, de var ikke en del af storhusboliger eller boligkomplekser og havde så en vis karakter . At være gamle, beboede huse, kommer med udviklet landskabspleje. Anvendelse af en stor mængde træværk og højt til loftet mv låne en vis atmosfære af fritid og luksus til de gamle huse. Gamle huse er generelt beliggende på førsteklasses ejendom og kan have god videresalgsværdi. Gamle huse er forholdsvis billigere; Også deres priser er generelt omsætningspapirer.

Men tross alt er gamle huse godt gamle! Gamle huse var ikke designet til det moderne liv og kan ikke have bestemmelsen.